Loading...
  • Bestellingen vanaf 15 euro gratis verzonden!
  • Binnen 24 uur verzonden!

Welkom bij Langedraaien.nl!

Categorieën

Lange vloei en tip

We hebben een ruim assortiment van verschillende merken lange vloei en filtertips zodat je altijd voor jou de beste materialen in huis kan halen.

Er bestaan allerlei soorten vloei. Brede vloei en smalle vloei zijn de meest voorkomende soorten. Hierin heb je nog het verschil in materiaal, namelijk gebleekte vloei en tip, ongebleekte vloei en tip de zogeheten ‘unbleached’ variant maar ook vloei en tip gemaakt van hennep, oftewel ‘hemppaper’.

Daarnaast heb je ook nog vloei op rol zodat je zelf kan bepalen hoe lang je je joint wil draaien. Ook hierin heb je keuze uit de standaard gebleekte variant maar ook ongebleekt

Natuurlijk ben je bekend met de standaard gebleekte vloei en tip, maar wist je ook dat er transparante en zelfs gouden vloei bestaat? Erg leuk om hiermee aan te komen tijdens een speciale gelegenheid of feestje of als cadeau! Deze vloei bieden we binnenkort aan in onze webshop.

Ook in filtertips heb je veel verschillende types. Zo heb je ook smalle tip, extra brede tip, maar ook voorgeperforeerde tip wat het draaien van een ‘M-vorm’ in je tip een stuk eenvoudiger maakt.

Vloei_en_tip
Lange vloei en tip
Grinders_WM
Grinders

Grinders

We bieden ook grinders en verkruimelaars aan in verschillende afmeteningen en uitvoeringen.

 

Zo heb je de budget grinders gemaakt van plastic. Maar ook luxere grinders gemaakt van hout of aluminium.

 

De grootste grinders hebben doorgaans een afmeting van 63mm doorsnee. Dit zijn de meest voorkomende grinders. Natuurlijk zijn er ook kleinere grinders met een doorsee van 25mm, perfect voor het verkruimelen van een kleinere hoeveelheid cannabis of hasj of voor onderweg zodat je niet met zo’n lompe verkruimelaar op zak loopt.

 

Een grinder kan bestaan uit 2 delen. Dit zijn de standaard en goedkoopste grinders op de markt. Maar er zijn ook verkruimelaars die uit meerdere delen bestaan. Bijvoorbeeld met een extra zeef om zo de thc kristallen op te vangen in een bakje welke je kan opsparen tot je genoeg hebt om hier een joint van te draaien. Deze substantie wordt ook wel ‘kief’ of ‘hasjpoeder’ genoemt en wordt ook vaak gebruikt om er een hasj blokje van te persen met een speciale pers die hiervoor is ontwikkelt.

Asbakken

Standaard asbakken zul je in deze webshop niet aantreffen. Omdat er oneindig veel soorten en uitvoeringen asbakken zijn hebben wij een selectie gemaakt uit de meest toepasselijke en asbakken met een speciale vorm gemaakt van metaal, steen of epoxy.

 

Onze epoxy asbakken zijn authentiek, je zult deze asbakken nergens anders vinden omdat we deze zelf maken! Hoe mooi is het als je in je asbakken een wietblad of zelfs wietkruimels ziet!

Een musthave voor elke blower!

asbakken_categorie
Asbakken
Microscopen_categorie
Microscopen

Microscopen

Microscopen worden doorgaans gebruikt om je wiet van dichterbij te bekijken. We bieden zakmicroscopen aan met een vergroting van 20x, 30x en 40x.

 

Ook kunnen deze gebruikt worden om de rijpheid van de thrichomen op je plant te bekijken zodat je nooit te vroeg of te laat oogst en de smaak en kwaliteit van je zelfgekweekte wiet van ten goede komt.

Stash

Natuurlijk wil je je rookwaar ook bewaren. Dit kan het beste in een luchtdichte verpakking zodat je wiet niet uitdroogd en de smaak verliest.

 

We bieden glazen weckpotten aan in verschillende afmetingen maar ook gripzakjes in verschillende afmetingen en materiaal dikte, namelijk 50 micron en 100 micron.

 

Ook hebben we houten kistjes in ons assortiment waar je al je atributen in kan bewaren.

 

Met de jointkokers kan je je voorgedraaide joints zonder dat ze knakken of scheuren makkelijk meenemen als je ergens naar toe gaat en je meteen kan roken zonder eerst te hoeven draaien.

Stash_en_opslag
Stash
Kleding_en_Fashion
Kleding

Kleding

Denk hierbij aan t-shirts, mutsen, ondergoed, sokken en zelfs hele huispakken met wietprint.

 

Natuurlijk bieden we ook kleding aan zonder wietprint, zoals onze facemasks en rugzakken of andere tasjes.

Vulling voor je joint

Er is veel keus aan tabak of andere vulling welke je graag mengt met je wiet. Zo heb je ook de ‘additive free’ tabak, ookwel indianen tabak genoemt. Deze tabak heeft geen schadelijke toevoegingen en komt de smaak van je wiet beter tot zijn recht.

 

Damiana

Er bestaan ook kruidachtige vulling zoals Damiana. Dit is een kruid met de latijnse naam ‘Turnera Diffusa’, een plant welke groeit in midden en zuid amerika. Het versterkt de werking van cannabis wanneer je het samen rookt.

 

Dit is niet te vergelijken met wanneer je tabak gebruikt, de smaak is iets bitter en bij het inhaleren zul je een erg zacht effect in de keel ervaren.

Ook kan hier thee van gezet worden wat een verhoogd libido geeft en bij vrouwen kan het ook de menstuatiepijn verlichten.

Dit kruid wordt al eeuwen lang gebruikt door bijvoorbeeld de Inca’s en de Maya’s.

Vulling voor je joint
Tabak
Damiana_catergorie
Damiana
Eten_en_drinken_categorie
Eten en drinken

Eten en Drinken

Veel blowers krijgen namelijk een ‘vreetkick’ van blowen. Dat komt omdat THC het hongercentrum (hypothalamus) in de hersenen prikkelt. Vooral zoete dingen hebben daarbij de voorkeur. Deze behoefte aan zoetigheid treedt meestal binnen een uur na het blowen op.

Om deze ‘vreetkick’ te stillen hebben we een assortiment van de lekkerste snacks en drankjes. Veelal producten welke je niet in de reguliere supermarkt vindt!

Festivals en uitgaan

Wat fijn! We kunnen weer naar festivals en evenementen!

 

Hiervoor bieden we onder andere gehoorbescherming tegen het langdurige vaak schadelijke geluidsniveau. Natuurlijk bieden we ook buiktasjes en schoudertasjes aan welke erg handig zijn om je rookwaar en dergelijke in mee te nemen.

Festivals en uitgaan
Festivals en uitgaan

Bedrijfsgegevens


 

Langedraaien.nl
Achterstraat 20
4681 AH Nieuw-Vossemeer
Tel. +31 642805272
Info@langedraaien.nl
KVK nummer 71900918

BTW nummer NL001521004B65

Betaalmogelijkheden


 

Volg ons ook op social media


 

Copyright 2021 Langedraaien.nl

Stel je vraag gerust via Whatsapp!
1
    1
    Winkelwagen