• Bestellingen vanaf 15 euro gratis verzonden!
  • Binnen 24 uur verzonden!

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.
Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoerder, raadpleeg voor de tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dien je eerst contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@langedraaien.nl om je retour aan te melden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het teruggestuurde product inclusief retourformulier op de aangegeven bankrekening terugstorten.

Je kan het retourformulier downloaden door hier te klikken.

Bedrijfsgegevens


 

Langedraaien.nl
Achterstraat 20
4681 AH Nieuw-Vossemeer
Tel. +31 642805272
Info@langedraaien.nl
KVK nummer 71900918

BTW nummer NL001521004B65

Betaalmogelijkheden


 

Volg ons ook op social media


 

Copyright 2020 Langedraaien.nl

Stel je vraag gerust via Whatsapp!